Házi tippek,praktikák,ingyen jó tanácsok minden napra

Kedves látogató. Ezen az oldalon ,olyan apró praktikákat,hasznos tanácsokkal találkozik,amelyek egyszerűbbé és olcsóbba teszik életünket. A feleslegessé vált dolgainkat és a természetes felhasználást veszi célba....


Fogpaszta  

 

 

Kopott cipő

 

     A  fogpaszta , csodák -csodája ,sokat javít a kopott cipőkön. Egy kis fogpasztát kenünk a kopott helyre és egy kis nedves rongydarabkával dörzsöljük át. A cipőnk újra fénylő lesz. 

 

 

               corso_di_dentifricio_naturale-e1344705011482.jpg    
Rajz a falon

Gyermekünk, szemünk fénye,a falon gyakorolta a rajztudományát. Gondolom,hogy egy idő után szeretné eltüntetni a falfirkát. Vegyük elő a felesleges fogpasztánkat és kenjük a rajzra,egy anyagdarabkával pedig dörzsöljük le .Ha már eltűnt a irka-firka mossuk le a falat egy kis vízzel.

 

 
tunder2.jpg   
Harc a pattanások ellen.

 

 Igazan bosszantóak azok a pattanások, csak úgy előjönnek és megkeserítik életünket. Próbáljunk meg fogpasztával harcolni ellenük. Lefekvés előtt egy kis krémet kenjünk a problémánkra és tartsuk reggelig rajta.Mire felébredünk beszáradnak a pattanások. Vigyázzunk, hogy ne fehérítőst fogpasztát  használjunk .  Az érzékeny bőrűek óvatosan használják ezt a módszert. 

              
Fürdő 
 Érdekes lehetőség de annál hatékonyabb módszer, ha fogpasztával tisztítjuk a fürdőkádat és mosdókagylót. Kenjünk egy kis krémet a tisztítandó felületre és alaposan dörzsöljük át vele, végül mossuk le tiszta vízzel. Most pedig csodáljuk meg ,hogy ragyog, csillog a kádunk , mosdókagylónk és ráadásul kellemes illatúvá is válik. Ez a módszer a krómozott felületre is kiválóan alkalmas.  

 

libero-furdokad-elolappal-feher-180-x-90-cm.jpg
 

 

 

 

   

 

 

  

 

 

      

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 9
Tegnapi: 16
Heti: 180
Havi: 549
Össz.: 77 638

Látogatottság növelés
Oldal: Fogpaszta
Házi tippek,praktikák,ingyen jó tanácsok minden napra - © 2008 - 2020 - hazitippek.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »