Házi tippek,praktikák,ingyen jó tanácsok minden napra

Kedves látogató. Ezen az oldalon ,olyan apró praktikákat,hasznos tanácsokkal találkozik,amelyek egyszerűbbé és olcsóbba teszik életünket. A feleslegessé vált dolgainkat és a természetes felhasználást veszi célba....

 

 

Vodka

 

Üvegfelületek tisztítása

 
 Sajnos elfogyott a tisztítószere,semmi gond egy pohárka vodkával megoldhatjuk a gondunkat. Az üvegfelületeket , bármilyen üvegből készült tárgyakat , kiválóan tisztíthatjuk vodkával,vagyis alkohollal.Tiszta portörlőt  áztatunk egy kis vodkába és ezzel dörzsöljük tisztára a felületet. Az így kezelt felület nem csak ragyogni fog ,hanem baktérium mentes is  lesz .
 
 
 
 
 

 
 
Fertőtlenítés
Azt hiszem sokan hallottak, tudnak arról,hogy a vodkának fertőtlenítő hatása van, sok más mellett. Ennek a tulajdonságának köszönhetően alkalmas sok használati tárgy tisztítására. A beretvát,fogkefét , fésűt és bármit, ami fertőtlenítésre szorul --megfürdetjük vodkában. image550.gifRajta  hát és harcoljunk a baktériumok ellen....sok sikert.
 
 
 
 
 

Vágott virágok.

Számomra igazan érdekes tény-A vodka kiválóan alkalmas arra , hogy vágott virágaink hosszabb életűek legyenek)

imgres.jpg

Ez azzal magyarázható  hogy a vázában levő vízben egy idő után  sok baktérium keletkezik,amelyek elősegítik a virágok gyorsabb pusztulását  .Ezért a vázában levő vízhez csempészünk egy-két korty vodkát és az alkohol fertőtlenítő hatására megnöveljük a virágok  élettartamát. Biztosíthatom önöket ,hogy kiváló eredményt érünk el ezzel a módszerrel.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 10
Tegnapi: 16
Heti: 181
Havi: 550
Össz.: 77 639

Látogatottság növelés
Oldal: Vodka
Házi tippek,praktikák,ingyen jó tanácsok minden napra - © 2008 - 2020 - hazitippek.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »