Házi tippek,praktikák,ingyen jó tanácsok minden napra

Kedves látogató. Ezen az oldalon ,olyan apró praktikákat,hasznos tanácsokkal találkozik,amelyek egyszerűbbé és olcsóbba teszik életünket. A feleslegessé vált dolgainkat és a természetes felhasználást veszi célba....

 

Hintőpor

 

Kedvenceink száraz  tisztítása.

 

Kedvenc kutyánk szőre egy kis frissítésre szorul, akkor a legegyszerűbb és leggyorsabb megoldás a hintőporos. A páciensünk szőrébe erőteljesen dörzsöljük a babahintőport és néhány perc múlva fésüljük ki.Ezek után a kedvencünk szőre tiszta és igen illatossá válik. Időnként a saját hajunknak is jót tesz ez a gyors, frissítő módszer.

farkasandrea.lapunk.hu állat sorelválasztóZsírfolt eltávolítása.

 

Ha a ruhánkra véletlenül zsírfolt került, próbáljuk kiszedni hintőporral  A foltra szórjunk egy kis babahintőport és alaposan dörzsöljük az anyagba. .Addig ismételjük ezt a műveletet, amíg el nem tűnik a folt, ezután öblítsük ki a ruhát..

 

855975_-colorful_paint-.jpg

 

Kártyalapok.

 

A régi  kártya sajnos megkopott és a lapok is összeragadnak nincs mit tenni -jöhet a hintőporos fürdő. Egy tasakba rakjuk a lapokat és alaposan megszórjuk babahintőporral. A tasakot szorosan zárjuk be és többször rázzuk össze a tartalmat. A művelet végeztével szedjük ki kártyánkat ugye,milyen selymes az érintésük és az illatuk is kellemes.                  

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 20
Tegnapi: 16
Heti: 191
Havi: 560
Össz.: 77 649

Látogatottság növelés
Oldal: Hintőpor
Házi tippek,praktikák,ingyen jó tanácsok minden napra - © 2008 - 2020 - hazitippek.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »